Pàginesdiumenge, 30 d’abril del 2017

2ª Trobada de Primavera


Aquest diumenge, 30 d’abril, prop d'una trentena de cotxes clàssics s'han reunit a la plaça de la Llibertat de Reus convocats pel GAVE (Grup d'Aficionats als Vehicles d'Època) per dur a terme la 2ª Trobada de Primavera. Cap a quarts de deu, després de verificar les inscripcions, han iniciat la ruta per carreteres de l'interior i després de costa, que els portaria fins el Consorci d’Aigües de Tarragona a l'Ampolla i després a dinar a Deltebre.Seat’s, Renault, Peugeot, Porsche, MG, Autounion, BMW, Opel, Lancia i un llarg etcètera son algunes de les marques que es podien veure al passeig central de la plaça Llibertat de la capital del Baix Camp. Entre tota aquesta varietat, en aquesta ocasió m’ha sorprès la seva presència, dos vehicles que van marcar una època a l’automobilisme esportiu, concretament als ral·lis, un Lancia Delta i un Opel GT/E.


Des de la plaça de la Llibertat, la comitiva ha sortit direcció al polígon Agro Reus, on han fet un reagrupament desprès dels semàfors i cruïlles de la ciutat. Per la carretera de Riudoms, Montbrió del Camp, Mont-roig fins la cruïlla de la C-44 de l’Hospitalet de l’Infant a Móra la Nova on baixaven fins agafar l’antiga N-340 per arribar a les instal·lacions del Consorci d’Aigües de Tarragona a l’Ampolla.


En el complex del CAT, han realitzat una visita i han rebut les oportunes explicacions del que es realitza allí, els processos que passa l’aigua des de la seva extracció als canals drets i esquerra a Campredó, el filtratge, etc.


I, el tram final que ha portat la comitiva de cotxes clàssics des de l’Ampolla a Riumar per degustar un suculent dinar de marisc.
Amb la col·laboració fotogràfica de Kim Gasull Escoda i Josep Mª Aluja

imatge

imatge