Pàginesdilluns, 31 de juliol del 2017

Fernando "Búfalo" Gil participarà als ISDE de França

A la foto està acompanyat de Manolo Burillo, Paco Peña i Tin F. Caudevilla
Fernando “Búfalo” Gil tornarà a la competició per participar als ISDE, que es disputaran a Brive-la-Gaillarde (França) entre els dies 28 d’agost i 2 de setembre. Gil participarà a la categoria Vintage Trophy amb una Montesa Enduro H7 360 del Sort Vintage Racing Team. Fernando Gil Moreno de Mora y Martínez, nom complert del popular corredor de Riudabella i conegut a l’ambient motociclista Off Road com “Búfalo” Gil, després de més de tres dècades tornarà a pilotar una Montesa en els ISDE. Als seus 60 anys es mostra molt il·lusionat amb aquest nou projecte.

El pilot de Riudabella ja va pilotar al campionat d’Espanya de Tot Terreny (com s’anomenava aleshores) de 1978 una moto d’aquesta marca.


Gil, gran de l’Enduro nacional, Campió d'Espanya en 1987, posseïdor de diverses medalles Oro, plata i bonze als ISDE, com a resultats més importants, ja que també te innumerables victòries en proves, internacionals, nacionals i provincials. Va ser un participant habitual del Dakar, sent l’unic pilot que hi ha competit en moto, cotxe i camió.

«Bufalo Gil» (Fernando Gil), Abel Guillamón (marketing SORT), Germán Saez (Director General de SORT), Manolo Burillo i Tin F. Caudevilla

*Fotografies de Paco Peña – Facebook Sort Vintage Team
* Notícia elaborada mitjançant comunicats

imatge

imatge